dimarts, 16 d’abril del 2013

Peona i Peó a l'Info-K del Canal Super3

El passat dilluns dia 15 d'abril, vam veure com al Club d'escacs Peona i Peó li era dedicat un reportatge del Canal Super3 (un dels canals de la Televisió de Catalunya (TV3)) anomenat "Cracs dels escacs", del programa Info-K. En aquell reportatge es va poder veure a entrenadors del Club, com el cas de Frederic Corrigüelas, Albert López o el mateix Pep Melendres, fent classes als nens de Peona i Peó. Els de l'Info-K ens han dedicat un programa degut a que al passat Campionat de Catalunya per edats d'equips, Peona i Peó va assolir la primera posició del Campionat en les categories sots-8 i sots-12. D'aquesta manera fomenten els escacs als més petits, i és un reportatge per a que els nens vegin i coneguin una mica més aquest esport com són els escacs.
En aquest reportatge també surten entrevistats diferents nens del Club, com és el cas del Xavier Povill, jugador sots-14, de l'Ariadna Bada, també sots-14, del Jan Insa, jugador sots-10 o de l'Andy Turner, jugador sots-8. Al reportatge també hi surten altres nens gravats mentre alguns dels entrenadors esmentats abans els hi feien classes, com per exemple el Jordi Lladós, el Ferran Cervelló, la Daniela Velasco, la Llum Cardó, el Daniel Codina, entre d'altres.




Aquest reportatge també servirà per donar a conèixer una mica més sobre el nostre club, que tot sigui dit, té una de les millors pedreres de Catalunya, i també com ja he dit per donar a conèixer el món dels escacs. Des d'aquí felicito al programa Info-K per aquest magnífic reportatge que han fet sobre els escacs però sobretot sobre el Club d'escacs Peona i Peó i la seva pedrera.




Podeu consultar els següents enllaços;
Programa sencer de l'Info-K del passat dilluns dia 15 d'abril
Reportatge específic sobre la pedrera de Peona i Peó
També cal destacar que els nostres peons sots-12 Jordi Lladós i Daniel Codina han fet un vídeo per al bloc de l'Info-K ensenyant a jugar a escacs de manera bàsica (moviment de les peces). Molt interessant per aquells que tot just comencen!
Vídeo de les classes del Jordi Lladós i del Daniel Codina

També des d'aquí agraeixo a l'Enric García la seva tasca amb el bloc de Rabiosa Actualitat d'escacs, on en un espai d'una entrada del seu bloc ha dedicat al Peona i Peó aquest reportatge fent d'aquesta manera més difusió del Club. Moltes gràcies!
Bloc de l'Enric Garcia, Rabiosa Actualitat d'escacs
Entrada on esmenta el Club d'escacs Peona i Peó

Per a més informació consulteu;
Web oficial del Club d'escacs Peona i Peó
Pàgina a Facebook del Club d'escacs Peona i Peó
Pàgina a Twitter del Club d'escacs Peona i Peó
El bloc de Super3.cat
Televisió de Catalunya (TV3)

Víctor Collell



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada