dissabte, 16 de març del 2013

Exclusiva; ¿Albert Puntí novament en un tauler d'escacs?

Que mai faltin ni els rumors ni els debats al món dels escacs. ¿Què serien sense ells?
El passat diumenge dia 10 de març es va poder veure al Casal d'Entitats Mas Guinardó, al Campionat de Catalunya per equips, al jugador del Club d'Escacs Peona i Peó Albert Puntí jugant per l'equip D. Un equip D (que a banda d'estar salvat encara té opcions d'ascens) que va guanyar al Cornellà C per 6'5 a 1'5 i segueix en estat de gràcia.
Com dèiem, el primer tauler d'aquest equip va ser ni més ni menys que Albert Puntí, que també va guanyar la seva partida després cinc hores de joc i superar al seu rival en un final de torres amb peó de més complicat. El resultat ja estava decidit i el D havia guanyat, i com que no hi tenia res a perdre, l'Albert va forçar fins arribar a guanyar la seva partida de manera magistral ocupant més d'una planilla i havent de demanar una segona.
Molts eren els dubtes fins ara pels coneguts de l'Albert (escaquísticament parlant) sobre el mateix. ¿Es retiraria dels escacs? ¿S'havia retirat ja? No veure'l aparellat al Campionat Escolar de Barcelona (Fase Prèvia per la Final de Catalunya a Salou) va ser inquietant per aquells que coneixien l'Albert, ja que també es generaven, alhora, més dubtes; ¿jugaria el Campionat de Catalunya per edats a Salou durant la Setmana Santa? I ara que tampoc juga el Campionat Escolar de Barcelona per equips; ¿tampoc jugarà el de Catalunya per edats per equips?
I després d'intentar-ho, no ha pogut ser. La Federació Catalana d'Escacs no permet que l'Albert disputi el Campionat de Catalunya d'edats degut a que no ha participat a l'Escolar de Barcelona.
El fet de veure'l diumenge passat guanyar una partida contra un rival més que digne al Per equips esvaeix dubtes. No s'ha retirat ni molt menys, i segueix en un molt bon estat de forma. Cal dir també que a l'entrenament del Club no hi ha faltat pràcticament mai, fa classe amb l'entrenador Jaime Alexander Cuartas els dimarts de 18:00 h. a 20:00 h. i això fa que continuï en una molt bona forma.
Després dels senyals de vida referint-nos a Campionats jugats, tot sembla indicar que està perfectament al món dels escacs, ni desmotivat ni res per l'estil, que el seu joc continua estant tant fresc com els primers dies i el seu joc tàctic i agressiu no es rovella. Entre el futbol i altres coses potser no disputa tantes partides com abans, però l'Albert té un talent natural que no és necessari que jugui moltes partides per estar en bona forma.
Una llàstima doncs que no ens acompanyi a l'expedició a Salou (bé ens ho hauríem passat perfectament i hagués sigut més divertit encara, sens dubte =) ) però buscarem altres maneres de distracció. ¿Un grup format per rebels galàctics? =).
Les cròniques estaran al bloc durant la Setmana Santa. L'espectacle està servit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada