dijous, 30 d’agost del 2012

Tot a punt per la festa del Torxa

Un any més es celebra aquest Torneig Torxa que torna amb el nom de V Obert d'estiu Mas Guinardó d'escacs base. Molt més original dir-li Torxa, ¿no creieu? El cas és que el Torneig es torna a celebrar i ningú se'l vol perdre. L'any passat es va respirar un ambient molt bo i agradable. Estrenàvem local, el Mas Guinardó, i aquest any el Torneig es celebrarà novament allà. El nivell de joc va ser molt bo. En aquella ocasió, la jugadora d'EDAMI Andrea Jausàs es va proclamar campiona del Torneig jugant a un nivell molt alt. Al podi la van seguir Néstor Dougas, del Club d'Escacs Sant Andreu, i Álex Albert Estebañez de l'Ateneu Colón,  respectivament. 
Aquest any, esperem que ocupin el podi altres persones, i ens agradaria que d'una vegada per totes s'endugués el Torneig algú de Peona i Peó, ja que fa uns anys que ningú ho ha aconsegueix. L'any passat, Albert Pita partia com a primer del rànking, però no va poder quedar entre els tres primers. Aquest any, esperem que els peons i peones puguin desenvolupar un bon joc i lluitar per les primeres places. No podem parlar encara de favorits. 
Les llistes d'inscrits encara no han sortit, però esperem que la participació de jugadors d'enguany al V Obert d'estiu Mas Guinardó d'escacs base (antic Torxa) sigui molt numerosa. 
També es celebrarà, aquesta vegada per primer cop, un torneig de ràpides, Dijous dia 6 a les 10:00 h, també al Mas Guinardó. El ritme de joc serà de 3 minuts més 2 segons d'increment. Hi haurà 9 rondes. Per a més informació consulteu la web del club o la pàgina de Facebook de Peona i Peó. Us hi esperem! 
Per si no teniu adreça a Facebook, us deixo aquí les bases; 
Dia: Dijous 6 de Setembre.
Lloc: Al Casal d'Entitats Mas Guinardó (Pl. Salvador Riera, 2).
Hora: A les 10.00 hores
Inscripció: General: 5€ (Els titulats també) 
Jugadors del PIP: 3€
Jugadors del V Obert d'Estiu d'Escacs Base del Guinardó(Ex-Torxa) : gratuït.
Temps: 3 minuts + 2 segons d’increment
Rondes: 9
Premis:
General:
1: 100€ + trofeu
2: 20€ + trofeu
3: Trofeu
Sub-16:
1: Trofeu + inscripció gratuïta als Opens d’Estiu d’Escacs Base del Guinardó (a partir del 5è).
2: Trofeu + inscripció gratuïta al VI Open d’Estiu d’Escacs Base del Guinardó.
3: Trofeu + inscripció gratuïta al VI Open d’Estiu d’Escacs Base del Guinardó.
Inscripcions: Al correu: xavier_99_14@hotmail.com o a la mateixa sala de joc 30 minuts abans.

Per saber-ne més; 

No hi falteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada