dimecres, 4 de juliol del 2012

S'acaba la vintena edició de l'Open de Montcada

Aquest Obert de Montcada és, un dels millors oberts de tots els del Circuit Català i dels millors de l'any. El nivell de joc d'enguany ha estat excepcional. Al Grup B, per jugadors de menys de 2000 FIDE, ha estat un dels torneigs més durs dels que he jugat fins ara. Finalment, Roger Cervelló I Tost, jugador de Peona I Peó, ha acabat en primera posició amb set punts i mig de nou. Va guanyar a l'última ronda a Eloi Castillo del Club d'Escacs Llinars, en un final de torres d'infart amb dos peons de més. Era l'última partida de la sala i allà es va decidir el torneig. En Roger va acabar guanyant després de més de quatre hores i es va adjudicar el campionat amb l'únic desempat que li servia per guanyar. La sort dels campions.
D'altra banda, el seu germà Ferran Cervelló ha quedat novè de la general, enduent-se el tram i seixanta euros. En Ferran ha fet un gran campionat i s'ha merescut endur-se aquest tram, que havia de ser per ell sí o sí.
Pel que fa a les altres posicions per a jugadors de PiP, han estat realment bones. Destacar la dissetena i divuitena posició de Pau Jover i Frederic Corrigüelas respectivament, que han demostrat un bon nivell de joc. Sens dubte que el Pau ha estat una gran revelació.
Al Grup A, Marc Capellades es va endur el tram, fent també un gran campionat i quedant trenta-novè de la general. Dani Garcia Castellote va fer tres punts i mig, i el seu germà Oscar tres, els mateixos que Jesús Ligero, que va guanyar les dues últimes rondes.
El nivell dels jugadors de PiP ha estat excepcional i s'ha demostrat en la classificació final. No hi ha dubte que, any rere any, aquesta plantilla, a part d'anar augmentant, es va consolidant i es va fent més forta. L'any que ve, al Per Equips, hem de demostrar qui som i les nostres intencions.


Víctor Collell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada